Founded by two ceramicists and a graphic designer in 2010, VintageChic Online Gallery was the first vintage furniture seller in the country specializing in redesign and recondition of antique and mid-century furniture.

Eklektikus, sikkes, merész otthonteremtő tárgyakat kínálunk. Célunk az értékmentés, a tegnap tárgyainak újrahasznosítása!

Szeretnénk szembefordulni az uniformizált világgal, ami versengéshez és elidegenedéshez vezet. A gyakran silány minőségű, előre gyártott tömegcikkekkel, amik rövid életűek és hamar rájuk ununk, mert környezetünkben is jelen vannak. Vintage tárgyaink minőségi igényes darabok, túlélték a történelmet, amitől számunkra még értékesebbek! Fontos, hogy a funkción túl örömünket leljük bennük, hiszünk abban, hogy a diktált standardok helyett, elképesztő erőt és szenvedélyt hordoz magában az alkotás maga.

Szenvedélyünk a tárgyak felkutatása és újrateremtése, régi méltóságuk felidézése sajátos látásmódunknak megfelelően, hogy a mában is kényelmessé és otthonossá váljanak. Minden egyes darabot felújítunk, újra kárpitozunk, így két egyforma bútort kollekciónkban nem talál.

Bátorítunk mindenkit, hogy élje meg a kreatív alkotás örömét, ami az emberi létforma legszebb adománya!
Miért ne kezdhetnénk el otthonunkkal, saját makrokozmoszunkkal?
Örömmel segítünk abban, hogy ehhez megtalálja álmai kincseit!